tisdag 23 februari 2021

Öppet brev till socialminister Lena Hallengren

 





Öppet brev till socialminister Lena Hallengren från en tvångsbeskattad medborgare. 

Sprid det vidare! 



Vi uppmanar alla att göra som Ulrika gjort och mejla ett par sanningens ord till våra förrädare till politiker! 

De behöver verkligen höra sanningen! 

De ska inte komma undan med sitt Corona-bedrägeri. 
De ska åtminstone veta att vi vet att de bedrar oss...


Har du också ett meddelande till Lena Hallengren eller till någon annan, avseende Corona-bedrägeriet, så mejla din text eller din ljudfil (eller din video) till keepswedenfree@protonmail.com så publicerar vi det och hjälper dig att få ditt budskap spritt till det svenska folket. 

Du kan vara anonym om du så önskar. Källskydd utlovas.


Vill du donera till kampen för ett FRITT Sverige, så swisha till 0737320824

Aktivism är inte gratis. Och i synnerhet inte EFFEKTIV aktivism. Alla bidrag mottages med tacksamhet. 

Vi gör detta helt ideellt, av kärlek till vårt land och till vårt folk. 

För den som sånt är viktigt, kan tilläggas och försäkras att vi är helt partipolitiskt obundna och oberoende. 

Vår lojalitet ligger hos vårt FOLK - inte hos något enskilt parti.


Här är texten, som nu ligger i socialminister Lena Hallengrens mejlbox och väntar på att läsas... Hinner du läsa den innan henne kanske?


Stockholm den 23 februari 2021


Hej Lena Hallengren!


Detta mejl kommer att skickas först och främst till dig då du varit tongivande i Coronafrågan, men då vi misstänker att det kommer mötas av ignorans, så gör vi en inspelning av orden, samt publicerar brevet på olika forum, samt artiklar då er ignorans inte gör att vi tigande kryper ihop, underkastar oss som gud vet vad utan NI KAN ALDRIG TYSTA OSS! DETTA ÄR ETT SOM ÄR SÄKERT!


Nu har ERT folk tvingats leva under det som sedan många månader allt mer i folkmun börjat kallas för "Corona-bedrägeriet" i snart ETT HELT ÅR.


I snart ETT HELT ÅR vilket gör att nu börjar fallfrukten ruttna från densamma och visa sig i konkurser med medföljande ekonomiska svårigheter för ERT folk.


Senaste larmet kom från en småbarnsfamilj där fadern tvingats klappa igen sitt företag och där en stor inkomstkälla gick om intet. I den stora familjen börjar nu svältscenario rullas fram. 


Är du, Lena Hallengren informerad om HUR många små och medelstora företag som tvingats klappa igen och som därvid satt oändligt många medborgare i en svår ekonomisk situation. Allt fler människor svälter Lena Hallengren. Meditera över detta sorgliga faktum.


Ovanpå de ekonomiska svårigheterna har vi den kollektiva "Coronadepressionen" som flåsar vanligt folk i nacken för NI måste ju förstå att ERA påtvingade restriktioner med påtvingad social distansering och isolering nu börjar tära på den starkaste medborgare? 


Det var med sorg i hjärtat jag läste om den snart 90 åriga damen som överväger att kasta sig ut från balkongen för att hon mår så dåligt över att ha blivit bestulen fysiskt umgänge med nära och kära på grund av tvångsisolering.


Eller varför inte berätta om paret som varit gifta i över 60 år där ena parten nu bor på ett boende där besöksförbud råder och har rådit i flera månader i omgångar? Föreställ er tanken på att ha levt så länge i ett äktenskap och där de nu i långa perioder inte fysiskt får beröra varandra. Är inte detta ren tortyr så vet vi inte vad tortyr är för något.


Du har kanske turen att ha fullt vigöra föräldrar medan tusentals andra har föräldrar som tvingas och blir fråntagna detta viktiga pga av ett ”virus” som snarare var den ”vanliga säsongsinfluensan” som ni, kanske på order från ännu högre ort utvecklar till en PLANdemi som den kallas allt frekventare bland ERA medborgare.


När ni nu börjar tala om ännu hårdare restriktioner och till och med om ett så kallat ”vaccinationspass” så undrar vi, Lena Hallengren, vad det är som driver er Socialdemokrater till dessa ondskefulla åtgärder? 


Som kuriosa kan nämnas att Socialdemokraternas stiliserade ros kallas ”Stigmata Diabolica” = Satans märke (på latin). Finns det kanske på riktigt en substans i denna term? 


Allt kring Corona-bedrägeriet är bortom ord ondskefullt så nog känns det som om Satan själv är inblandad.


Jag vet inte om NI kalkylerat med svältscenarion, starkt ökad psykisk ohälsa, ökade suicid och suicidförsök faktisk blir den ruttna fallfrukten ERT eget folk nu tvingas äta och som nu i förlängningen givit ökat tryck på en redan hårt ansträngd psykiatrisk vård och ett ökat tryck på försäkringskassan som redan innan Corona-bedrägeriet var en hårt ansträngd instans.


Men Lena Hallengren, ur det ni nu utsätter Sveriges befolkning för, föds nu ett politikerförakt av stora mått och jag och många med mig undrar vilken beredskap du, Lena Hallengren har mot detta samt mot allt annat ovan som kommer i Corona-bedrägeriets kölvatten? 


När till och med politiskt ointresserade medborgare börjat förstå att det inte är sanningen som rapporteras från ert ”husorgan” Public Service och börjar gå till så kallad Alternativ media så föds även ett raseri mot den tvångsbeskattning NI införde på densamma att ge dessa följder för att se att SVT:s rapportering grovt förvanskar statistik och fakta kring corona behöver man inga högre studier för att se och vem vet, kanske den timidaste av svenskar faktiskt blir så ansträngd av ER ruttna fallfrukt att TV-apparater börjar slängas ut genom fönstren?



Analysera de faktum ovan som ni pressar över era medborgare och reflektera över alla negativa följder det hittills givit och som ännu bara är förrätten. I sinom tid tas huvudrätten in och vad den innehåller, Lena Hallengren, det vet bara Socialdemokraterna än så länge men vi är rädda för att innehållet riskerar bestå av ovanstående EXTRA ALLT och mer därtill.



Skulle ni ens andas om att ni ska tvångsvaccinera ert folk mot ett virus som närmast ligger på noll i smittspridning och som INTE alls har någon ökad dödlighet jämfört med 10 års statistik bakåt i tiden, skulle ni ens andas att ni ska börja tvångsvaccinera med ett icke tillräckligt beprövat så kallat mRNA-vaccin som folk som vart naiva och tagit sprutan blivit svårt sjuka av för Lena Hallengren, ERT folk är läskunniga och forskar på egen hand på alternativa medier från olika delar av världen, KOMMER ni att ens föreslå tvångsvaccinering så är detta bortom ondskan som saknar lämpliga ord. 


Lägg härtill på de totalt ineffektiva ”kraven” på så kallade munskydd som vi för all del väljer att kalla för tystnadstrasa och som ni rekommenderar folk att använda på arbetsplatser och i kollektivtrafiken, detta är också ondskefullt för trots att majoriteten i den socialdemokratiska regeringen saknar högre skolning och utbildning så måste ni ändå veta att munskydd snarare förvärrar samt kan ge lungskador hos brukare samt tydligt signalerar att vi ska tiga. 


ÖVER VÅR DÖDA KROPP att vi kommer sätta på oss en tystnadstrasa.



Du och din regering målar in er allt närmare det berömda hörnet och jag och vi har, Lena Hallengren, inte en susning om vad som då kan hända.

Hoppas verkligen du och ditt gäng på Rosenbad noggrant läser och diskuterar denna bistra sanningen om det som nu sker utanför ert isolat där ni inte ens behöver tänka tanken på att inte ha mat för dagen vilket en stor del av den vanliga medborgaren nu brottas med.



Detta är en sanning som jag fått till mig genom oändligt många samtal med grannar, vänner, butikspersonal, krögare med flera och som jag ovan valt att skriva ner och skicka till Regeringen samt att jag får hjälp att sprida denna på sociala medier. 


INGEN ska kunna undgå den vrede, den sorg och den utsatthet som ert Corona-bedrägeri ger till ert eget folk.


/ Hälsningar en tvångsbeskattad medborgare

Ulrika Hallgren





Filmen finns även på rumble och lbry. Följ oss gärna om ni har konto där.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar