måndag 6 december 2021

Håkan Englunds tal på Australien-protesten 4 december 2021 utanför Australiens ambassad i Stockholm

 


https://odysee.com/@FreeSweden:8/Hakan-Englund-4-12-SOS-Australien:5

https://rumble.com/vqb1hd-hkan-englunds-tal-p-australien-protesten-4-december-2021-utanfr-australiens.html



Länk till Håkans kanal på odysee. Följ honom gärna där!

https://odysee.com/@avprogrammering:0/SOSfromAustraliaSthlm


Ur talet:


Australien ropar efter vår hjälp, och vi har hörsammat dem.


Vi ser idag galna scener utspela sig där, men även i väldigt många andra delar av världen. Hur har det kunnat bli så här?


För att hjälpa våra vänner långt borta i Australien, behöver vi sprida ordet om vad som egentligen pågår. Något som är helt nedtystat i massmedierna. Men vi behöver givetvis även hitta nya lösningar, inte bara peka på problemen.


Medias lögner – det rådande systemets lögner – är livsfarliga.


Vi som har vunnit insikter och påbörjat den personliga avprogrammeringen, skall nu på allvar fokusera på att bygga små starka nätverk lokalt med likasinnade.


Vi är i minoritet nu, vi som inte alls köper propagandalögnerna, men så kommer det inte alltid att vara. Snart har vi väldigt många empatiska, men idag grundlurade människor, som kommer vilja ta klivet över till våra verksamheter.


För att hjälpa oss själva och i sin tur inspirera och hjälpa människor i Australien och andra länder, behöver vi nu på allvar börja lägga om våra liv. På alla plan. Och jag lovar, det kommer att komma naturligt.


Du som t.ex. jobbar inom vården – ber din arbetsgivare dig om att bryta mot både moral och lag? Säg upp dig! Hitta en empatisk och insiktsfull arbetsplats. Eller gå ihop med likasinnade och starta en egen verksamhet!


Jag själv har arbetat med utveckling sedan 20 år tillbaka, och jag vet vilka fina och empatiska människor ingenjörer nästan alltid är. Ingenjörerna är ett exempel på ett skrå som det är otroligt viktigt att nå ut till; att få dem att förstå vad Agenda2030, de 17 världsmålen, osv, egentligen handlar om bakom den vackra fasaden.


Att det är planen för införandet av ett världsligt teknokratiskt system och det definitiva slutet för vår frihet.


Jag har liksom så många andra under större delen av mitt liv gått på blåsningen att vi lever i en representativ demokrati, där vi kan gå och rösta vart fjärde år för att styra landets utveckling på ett för oss gynnsamt sätt. I början av mitt uppvaknande engagerade jag mig därför politiskt en sväng.


Självklart har vi alltid kunnat påverka lite grann lokalt i vissa frågor, och det har även makten velat få oss att tro, men de stora agendorna och skeendena är förutbestämda sedan länge. Makten flyttas allt längre från folken och världen blir alltmer själlöst teknokratisk.


Det har aldrig varit enklare att genomskåda detta fula spel än nu!

Vi behöver alla komma till insikt om att härskarklassen i världen, denna lilla oligarki som vi kan kalla ”världsbyggarna”, de jobbar med sitt verk över väldigt många generationer. Och de styrs verkligen inte av moral och empati inför oss andra. Oavsett alla fina ord.


Vi ska inte testa vanligt folk med värdelösa PCR-test!

Vi ska testa människor i maktpositioner för psykopati!


Manipulationen av vårt medvetande är världsbyggarnas starkaste vapen.

Människor har aldrig varit så beroende av skärmar som idag. Tidigare lärde sig folk saker ute i verkligheten, idag matas vi mer och mer framför skärmarna.


Media styr starkare än någonsin hur vi människor tänker.


Det är en ständig programmering av våra hjärnor för hur man bör bete sig och vad som är socialt acceptabelt.


Folk är uppryckta ur jorden, och många är redo att begå de mest sjuka handlingar både emot sig själva och andra.


Detta är en jobbig tid att leva i. Propagandan och sprutorna skär in överallt, rakt in i våra familjer, släkter, sågar i våra vänskapsband och ställer till det på våra arbetsplatser. Det är friktion överallt i hela samhället. Aldrig förr har vi varit så polariserade som vi är nu. Masspsykosen är total.


Makten har alltid velat göra oss svaga genom att splittra upp oss i olika fack. På kort tid har nu folket delats upp i helt nya grupperingar.


Jag själv befinner mig i en växande grupp som mest oroar sig för den snabbt framväxande teknokratin och kontrollsamhället, samt risken för bieffekter hos våra nära och kära som har låtit sig injiceras.


Det finns skrämselpropaganda i överflöd – oavsett vilket narrativ som just Du tror på. Den håller många av oss i en ständig mardröm i väntan på utfallet. Det, mina vänner, lär göra folk sjuka om inte annat!


Men vi ska jobba emot polariseringen!


Förena oss över olikheter, äkta och inbillade, och fokusera på de som drar i trådarna för denna världsteater.


Låt oss återvända till nödsignalerna från AUSTRALIEN.


Nu BRINNER det i Australien, och det är därför vi står här utanför Australiens ambassad.


Den australiensiska staten har i vissa områden gått ut i öppen krigföring mot sitt eget folk.


De hamnar i interneringsläger, som det största i Howard Springs utanför Darwin, för att de t.ex. sägs ha kommit i nära kontakt med någon ”smittad”. Oavsett provresultat med det helt värdelösa PCR-testet.


Det kommer rapporter om att aboriginer, ursprungsbefolkningen, verkar drabbas hårdast nu. Visselblåsare inom militären berättar om hur de har övats i att jaga ifatt folk i bushen och det rapporteras nu om att militären utför verkliga tvångsvaccineringar.


Det rapporteras vidare om att döda aboriginer förs bort i liksäckar, så att de inte får begravas på sin heliga mark. Något som är väldigt viktigt för dem.


Varför denna riktade attack mot en ursprungsbefolkning som redan har lidit så svårt, fördrivits och fått sin kultur förstörd genom århundradena?


Det har talats länge om att en världsregering skall införas. Jag vill hävda att den redan är på plats! Hur mycket tydligare än de världsomspännande tyranniska åtgärderna kan de bli?


Tvångsvaccinering? Över min döda kropp!


Jag älskar livet, men är inte rädd för att försvara det med all kraft. Vi SKALL älska livet och leva det fullt ut, men vi ska samtidigt inte vara rädda för döden. Då blir vi små, svaga, och rädda veklingar.


Jag kommer aldrig sätta på mig ett munskydd, jag kommer aldrig att visa upp min medicinska status för någon stasipolis för att få ta del av samhället.


Jag har ett syskon – min storasyster – hon bor i Australien, nordöstra NSW, sedan slutet av 90-talet. Så jag har varit i landet flera gånger.


På resa genom huvudstaden Canberra för många år sedan, förvånades jag över den märkliga stadsbilden vid deras parlament – staden hade ritats upp kring cirklar.


Det var inte förrän långt senare som jag förstod att den härskande klassen med alla sina hemliga sällskap sysslar med en massa esoteriska och ockulta saker;

pyramider, obelisker, symboler och kodspråk - som vi vanligt folk inte skall bry oss om. Men vi behöver förstå hur vi har kunnat hamna i situationen som vi befinner oss i idag.


Hur kan vetenskapen ha blivit så förljugen?

Hur kan medierna vara så totalt med på den tyranniska agendan?

Hur kan de ljuga så mycket?

Och nästan alla statsmakter – hur kan DE OCKSÅ vara med på tåget?


Den härskande oligarkin har många redskap i sin verktygslåda för att kontrollera oss, och frimureriet är ett av dem.


Världsbyggarna jobbar som sagt över många

generationer. Den som inte förstår det, kan aldrig förstå sig på världen, utan hamnar ofta i en mediaprogrammerad tro om att det mesta sker av en slump.


Världsbyggarna har med tiden satt sina egna på toppositioner, och byggt upp en falsk värld som vi lever i.


Filmen The Truman Show beskriver detta mycket väl – fast i verkligheten är nästan ALLA människor den lurade Truman.


Utöver kunskapen att förstå hur vi har hamnat i detta prekära läge,

behöver vi även börja organisera oss lokalt – och det nu genast.


Kortsiktigt är det hög tid att vi alla kollar runt med vänner, släktingar, grannar och andra likasinnade där vi bor, bygger många små lag, för att gemensamt kunna stå emot olagliga och omoraliska förtryckande aktioner.


Jag anser för övrigt att vi ska vara mycket restriktiva med att kasta iväg vårt hopp till ledare och andra aktörer i rampljuset. Ta ned dina gamla idoler från deras troner! Lita inte på planen, utan agera själv.


Glöm inte bort att vi, de empatiska människorna, är i mycket stor majoritet.


Pyramiden skall nu rivas.

Vi kommer aldrig ge upp!








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar