onsdag 1 december 2021

Låt er inte distraheras av prat om virus hit och dit - detta är en GLOBAL STATSKUPP och inget annat!

Gästinlägg: 


Den Nya Världsordningen är noga planerad och har kommit en bra bit på vägen. 


Pandemilagar, vaccinpass, smittskyddsåtgärder och restriktioner är verktygen globalisterna utnyttjar för att tillskansa sig total makt och förslava alla världens folk, i sin jakt på makt och pengar i #DetNyaNormala.


Frihet kommer inte gratis och nu är frihetens fackla i våra händer! Det är upp till oss att inte tappa den, utan försvara den och bevara den åt kommande generationer.




Sedan lång tid tillbaka har den globala makteliten strävat efter att skaffa sig total kontroll över världens resurser och invånare.


Förutom att öka den ekonomiska ägarkoncentrationen har man lanserat överstatliga politiska projekt som FN och EU för att undergräva den nationella suveräniteten och främja globalt styre (global governence).


En annan strategi har varit att formulera reella eller imaginära problem som kräver gränsöverskridande lösningar, såsom internationell terrorism och klimatkris.


Lösningen på ”problemen” är alltid densamma: mer makt åt globalisterna och ökad övervakning och kontroll över medborgarna vilket så småningom ska att utmynna i något som liknar en världsregering.


Det senaste verktyget för upprättandet av denna nya världsordning är den så kallade Coronapandemin. Viruspandemin Covid-19 sjösattes kort efter den stora generalrepititionen ”Event 201”, ett pandemiscenario som övade just mot ett Coronavirus där bl.a. WHO, Världsekonomiskt Forum och Bill & Melinda Gates Foundation deltog.


Med ett påstått virus som ursäkt inleddes därefter en systematisk nedmontering av det demokratiska samhällets medborgerliga fri-och rättigheter.


Självklara inslag i en demokrati, såsom rörelsefrihet, mötesfrihet, demonstrationsfrihet osv har satts på undantag och dessa rättigheter villkoras numera alltmer genom uppvisandet av ett så kallat vaccinationsintyg. På flera platser runtom i världen införs t.o.m. tvångsvaccineringar.


I den ordning som mänskligheten ska inlemmas i finns inga individuella fri-och rättigheter. Du kommer att befinna dig helt i statsmaktens våld.


Kort efter utlysningen av pandemin presenterade Världsekonomiskt Forums ordförande Klaus Schwab en bok med titeln ”Covid-19: The Great Reset” där han förklarade att Covid-19 erbjöd ett ”window of opportunities” för att snabbt genomdriva förändringar av det globala systemet.


Pandemin skulle tjäna som katalysator för ”den stora omstarten”, en slags tekno-kommunistisk vision med utbyggd digitalisering och ökad användning av AI och robotik kombinerat med en rentiärsamhälle där egendomslösa människor hyr allt de behöver av en utvald elit-globalisterna: ”You will own nothing, and you will be happy” som Världsekonomiskt Forum meddelade i en reklamfilm från 2016.


The Great Reset” och ”Build back better” har blivit centrala slagord för hur pandemin ska användas för att omstarta eller bygga om världen i en ny riktning. Innebörden av dessa två begrepp konvergerar väl med innehållet i FN’s Agenda 2030, vilket med mer fagra ord beskriver individens totala underkastelse under en världsregering.


Viruset som sägs finnas därute har blivit den ultimata förevändningen, för att ta ifrån människor deras mänskliga rättigheter och framtvinga en ekonomisk kapitalkoncentration genom utslagning av små-och medelstora företag till förmån för de globala jätteföretagen och bankerna.


Nedstängningar och virusrestriktioner har slagit undan benen för stora delar av den självägande medelklassen medan miljardärerna upplevt en veritabel ekonomisk boom.


Att göra tidigare självständiga individer beroende av systemet ingår i planen att skaffa sig total kontroll över mänskligheten.


Införandet av vaccinpass (som för övrigt planerats av EU sedan 2018) är sannolikt bara ett steg på väget mot ett digitalt ID, socialt kreditsystem a lá Kina och införandet av en digital världsvaluta.


Du kommer inte att kunna göra någonting utan ett vaccinpass i framtiden. Därav vaccinhetsen.


Virusrestriktionerna som vi nu lever under kommer inte att försvinna, förrän hela mänskligheten är förslavad, alternativt att mänskligheten sätter ner foten och avvisar globalisternas människofientliga framtidsvision.


Allt prat om virus och pandemi är distraktion.

Detta handlar om en global statskupp.


/ "Dan Zündel"


Vill du få din text publicerad så mejla den till keepswedenfree@protonmail.com. Även röstinspelningar eller videor kan komma på fråga.


Jag kan bara instämma i texten ovan och lägga till med eftertryck:

Det finns ingen pandemi! Det är en PLAN-demi. MSM är viruset!


Jag kan passa på att påminna om att nu på lördag kommer vi protestera för Australiens räkning samt mot vaccinpassen här hemma (de berömda 2 flugorna i samma smäll). 

Stockholm har blivit kallt, så klä er varmt... Vi ses där!


Det är alltså utanför Australiens ambassad alla frihetskämpar behöver vara på lördag kl 12. Adressen är Klarabergsviadukten 63.



För ett fritt och suveränt Sverige!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar